Ga naar de inhoud

Burenruzie

Geen rust voor de HD-ombutsmuts in de vakantieperiode. Deze maandag is het thema burenruzie. 

Vergeet de meest gangbare methoden als het inzetten van vlammenwerpers, handgranaten en gif om de problemen met omwonenden uit de wereld te helpen, luidt haar advies. 1. Hou het bij jezelf – 2. Zoek een oplossing – 3. Leer je buur kennen 4. Stap over je emoties heen – en (de supertip!) 5. Géén briefjes

Zodra ik die tips had gelezen, maakte blinde paniek zich van mij meester. Ik vermomde de zes manshoge 1360 Watt speakers als eikenhouten Brabantse ladekasten, propte mijn onlangs geïmporterde Paragayaanse anaconda’s erin, slachtte eigenhandig alle 240 wedstrijdduiven op het balkon en vroor die in als voer voor de anaconda’s. Pfff…

Shit, de clandestiene palingrokerij op het dak!

Nadat ik die in allerijl had ontmanteld, vond ik eindelijk de rust om via het spionnetje te kijken of ik al iemand zonder briefje over zijn emoties heen zag stappen om mij te leren kennen.

Na een uur had zich nog geen buur gemeld, en pas toen drong het tot me door hoe onnatuurlijk stil het is in de straat sinds de laatste caravan afgelopen zondag de verkeersdrempel bedwong en rechtsaf de hoek om hobbelde.

.

2 reacties op “Burenruzie”

  1. Als ex-Haarlemmer werd mijn aandacht getrokken door de leuke titel van je log. En vervolgens heb ik hardop moeten lachen om je stuk van vandaag; mijn complimenten dus, want dat zegt dus wel wat, in mijn geval.
    Succes!
    Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *