Ga naar de inhoud

All that jazz

Voor wie een zetje nodig heeft om NIET de roezemoezige Grote Tent in te gaan: bij YouTube vond ik vandaag een videofragment van de Bonzo Dog Doo-Dah Band met hun parodie ‘Jazz (delicious hot, disgusting cool)’ van de LP Gorilla (1967). Het nummer werd destijds in één take opgenomen en het schijnt dat de heren van instrument ruilden om hun ‘dada dixie’ des te knulliger te kunnen spelen.

Het filmpje komt van een reünieconcert in 2006 (zie het postuur van een enkeling); hoogtepunt is de lepelsolo van Sam Spoons.

 

6 reacties op “All that jazz”

  1. Nou ja, in Studio was het erg gezellig! Ik heb warempel nog even mijn voeten verplaatst! Arthur Ebeling was er met band. Mocht je hem gemist hebben (en dat heb je) aan het einde van het jaar is hij in de Waag. Gewoon even in de gaten houden die waagzondagen.

  2. Je vergeet “My Pink Half of the Drainpipe” , het absolute hoogtepunt in hun oeuvre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *