Ga naar de inhoud

Tijdelijk voor Alles

Nou wil twee derde van de ondervraagde Nederlanders ineens weer samen met de Vlamingen opnieuw beginnen en Nieuw Groot Platland stichten… beetje relatietherapie en allee!

Of zou het zo zijn dat zo kort na de vakantie iedereen gewoon overal vóór is? Dat ze die tweederde ook gehaald hadden als gevraagd was naar afstoting van Limburg, demping van het IJsselmeer en herovering van Indië vanuit onze militaire bases in Afghanistan nu we toch in de buurt zijn?

Eerst het bruin maar eens twee weekjes laten slijten, wat motregen erover en dan nog eens stilletjes overdoen, die enquxc3xaate, zou het RaDa zeggen.

.

2 reacties op “Tijdelijk voor Alles”

  1. Ach ja, je gunt hen het Oranje zo. Maar wat moeten wij met Rode Duivels als Philip Dewinter? Maar onze troepen van Afganistan hebben we straks hard nodig om ‘onze’ Antillen te verdedigen, dus laat Indië nog maar even hun gang gaan. Moet er toch niet aan denken dat de Baai San Juan (waar ik mijn mooiste herinneringen bewaar)in handen van Chavez komt hoezeer ik deze man ook bewonder (dat weer wel).

  2. Lijkt me wel aardig om eenzelfde enquxc3xaate in Vlaanderen te houden, om te kijken of daar ook twee derde voor aansluiting met Nederland is. Dan zal ongetwijfeld blijken dat de Vlaming helemaal niet zit te wachten op die Ollanders. Het gevolg dáárvan zal weer zijn dat twee derde van die ondervraagde Ollanders altijd al hartstikke tegen aansluiting met Vlaanderen is geweest. En dat ze sowieso ook nog eens uit de taalunie moeten worden geflikkerd anders winnen we het taaldictee nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *