Ga naar de inhoud

Hulptroepen gezocht

“De fractievoorzitters van de Haarlemse gemeenteraad zullen donderdag op de Grote Markt luiers uitdelen aan winkelend publiek en passanten…” verstond ik woensdag op Radio 105.

Bij nader onderzoek waren het geen luiers maar flyers!

Ik zit een beetje met Haarlem blijft olerant in mijn maag, beste Raarlemmers verdraagzaam en onverdraagzaam, en dat is zacht uitgedrukt. Het voelt of ik een levende egel heb ingeslikt.

 

Ik kan er door blijde omstandigheden namelijk niet bij zijn zaterdag en als voltallige eenpersoons hoofdredactie heb je dan een probleem. Want 40 / 700 / 23.000 / 145.000 demonstranten (zaterdagavond na afloop omcirkelen wat van toepassing is en doorhalen wat niet van toepassing is) kan het RaDa toch niet in stilte laten passeren.

Wat wel zou kunnen… Dat deelnemers of omstanders hun duit HIER in het vakje doen, bij REACTIES, dan hoef ik me niet tot maandag af te vragen of ik écht iets heb gemist.

Hoe dan ook, ik ben benieuwd.

2 reacties op “Hulptroepen gezocht”

  1. Het valt bepaald niet te tolereren om altijd maar onder alle omstandigheden tolerant te *blijven*.

    Dat is weliswaar een vorm van intolerantie maar ik heb toevallig geleerd dat je jegens (ahh.. mooi woordje) intolerantie intolerant mag zijn.

  2. Nee, ook ik was er niet bij op de Nieuwe Groenmarkt. Was/moest met zoonlief naar de Polderbaan. Vliegtuigen spotten… We kwamen langs Mystery Land en daar was het in ieder geval een stuk drukker dan bij Blijf(t) Tolerant: 60.000 m/v om een paar honderd (bron: Haarlem 105). Ware ik uit nieuwsgierigheid/bevlogenheid wel gegaan, dan was ik waarschijnlijk meteen weer afgetaaid vanwege dat enge rood/zwart/ witte doek helemaal rechts op de foto ‘tolerantie 01R’ op http://www.basslabbers.nl/gallery/index2.php?twg_album=.Recent+toegevoegd . Van vormgeving en de daarmee verbonden associaties hebben anarchisten in het gemeen weinig sjoege.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *