Ga naar de inhoud

Gewone mensen

‘Met dit evenement willen we laten zien dat Angels ook maar gewone mensen zijn’, zegt ene Jaap bij de Bikeshow aan de Baljuwslaan (HD 27-7).

Gewone mensen??? Denkt ie echt dat de 1500 bezoekers dáárvoor waren gekomen??????

Hebben ze zich dáárvoor jarenlang schielijk tegen de muur gedrukt iedere keer dat het chapter Haarlem hatelijk ronkend passeerde? Ze hebben schietgebedjes gespamd naar iedere heilige die ze konden bedenken… Of de Angels toch maar niet mochten ruiken dat het hen (de sidderende gewone mensen) dubbeldun door de broek liep…

Zulke bezoekers zouden op zo’n Open Dag het liefst persoonlijk sectie plegen op een levende Hell’s Angel, om thuis te kunnen snoeven dat onder het met doodshoofdinsignes bestikte, zwarte macho-leer (rats! zei het scalpeermes) glimmende leidingen, zuigers, tandraderen en cilinders zitten, kapotte schokbrekers, een framenummer… alles behalve een warmmenselijk hart!

Mensen die mensen willen zien die beweren dat ze gewone mensen zijn, gaan zondag wel naar de grote tentvan de PvdA in het Kenaupark.

.

8 reacties op “Gewone mensen”

  1. 17.00: Muzikale afsluiting verzorgt door de Jonge Socialisten
    Hoe zat het met het budget voor onderwijs? Ging daar nou af, of kwam erbij?

  2. Juist nu de echte socialisten ervoor gaan zorgen dat de PvdA weer haar op de tanden gaat krijgen en daar vast mee gaan Pronken in het Kenaupark ga ik uitgerekend naar Sevilla e.o. Haarlem bruist want een week later mis ik ook de plaatselijke vaardagen: mijn “Mooie Nel” blijft geboldert in de thuishaven helaas. Als dat maar goed gaat, vliegen naar Sevilla… met het kruis na van Jan Zijlstra (aanstaand vervuiler van de openbare ruimte). Wie stopt die idioot?

  3. Ik heb sinds kort contact, alles in het nette overigens, met één van de motorduivels. Een hele gewone ronkende Haarlemmer die honkbal speelt bij Kinheim, ook wel eens sla eet en gewoon alle betrokkenheid, bij welke criminaliteit dan ook, ontkent. Ik wilde hem en zijn gepiercete kornuiten graag in de Broodkast van september laten vertellen hoe gewoon ze zijn maar dat wilden ze niet. Nu hebben we Liesbeth List,daarvan weten we zeker dat ze geen deel uit maakt van een criminele organisatie..

  4. @ Bies : maar wel lief…dat dan weer wel en in haar hoedanigheid als beschermvrouwe van de Caroline Bijl Stichting hoeft zij geen hoge noten te halen bij de Broodkast

  5. Ron het Ettertje

    Hee Marius, ik ben ook een biker hoor. Dus geen horror verslaggeving over een van mijn hobby’s anders weet ik nog wel wat ludieke acties te bedenken tegen het RaDa. Ik ben al aan het bedenken wat…(hihi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *