Ga naar de inhoud

BankGiroLoterij

Met de Bankgiro Loterij deed ik uitsluitend nog mee omdat ik ‘m nooit had opgezegd – de goudzoeker in mij is al jaren geleden een natuurlijke dood gestorven. De laatste tijd werd ik echter steeds hinderlijker opgejut om de inzet te verhogen en mee te spelen om extra extra extra prijzen (liefst binnen 20 minuten reageren!).

Kijk, als ik een fortuin met zes of meer nullen heb gewonnen dankzij mijn minimale maandelijkse automatische afschrijving, mogen ze me zonder bezwaar per brief verwittigen, zo hard speel ik het allemaal niet. Maar de shitlawine hield maar aan…

Uiteindelijk deed een P.S. mij tot actie overgaan. Ik kreeg een nep-creditcard toegestuurd en in de begeleidende brief (door Managing Director Ellen Damsma persoonlijk dichtgelikt) stond: ‘Knip de kaart doormidden als u geen gebruik maakt van dit aanbod.’

Knip doormidden? Gewoon in de prullenbak flikkeren was niet eens meer genoeg?!

Op de hun eigen site kwam ik er niet achter hoe je voor de rest van je leven van deelname kunt afzien. Gelukkig is er www.opzeggen.nu, waar je kant en klare brieven kunt uitprinten!

En die brief van mij zat net in de bus of ik las dat een 45-jarige stadgenoot (een Haarlemmer, beste Raarlemmers!) bij Holland Casino bij een Mega Millions Jackpotautomaat €1.084.607,40 had gewonnen. Voor mij een extra extra extra bevestiging dat ik al die tijd op het verkeerde paard had gewed.

.

3 reacties op “BankGiroLoterij”

  1. @Z.: Hij wil anoniem blijven, maar wanhoop niet. 70.000 mannen in H’lem, waarvan pakweg 5000 rond de 45… De kans dat je ‘m tegenkomt is groter dan dat je door een lot van de BankGiroloterij rijk wordt. En hij rookt sigaren, misschien dat dat ook helpt.

  2. Je gelooft het niet maar ik heb gewonnen. 5 dozen ijs en die kan ik dan bij een speciale winkel op halen. En of ik niet gelijk nog wat loten bij wil kopen. 1op de 5 wint zeggen ze. Moeten er toch heel wat rijke mensen rond lopen zou je zo denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *