Ga naar de inhoud

Heel zeker

‘Onderwerp: weet u het heel zeker?

Geachte heer Jaspers,

Onlangs liet u ons weten dat u uw deelname aan de BankGiro Loterij wilt beëindigen. Wij hebben dit voor u in orde gemaakt. (Wij… met man en macht zijn ze dag en nacht in touw geweest, het was kantje boord, maar het karwei is geklaard.) Indien de inleg voor september 2007 is voldaan, speelt u in die maand voor het laatst mee. (Lach-chuh als ik ze dan nog even ettelijke miljoenen afsnoep, met mijn status van ex.)

Uiteraard respecteren wij uw beslissing, maar wij vinden het jammer dat nu 19 instellingen op het gebied van cultuur in Nederland uw bijdrage moeten missen.’ (19 instellingen! Verachtelijke schoft dat ik ben, vuile ploert – gerespecteerde schoft/vuile ploert weliswaar – om de Nederlandse cultuur zo in de stront te laten zakken. Nou ja, eigen schuld, hadden ze me maar niet tot in het merg moeten tergen met hun eeuwige activeringscodes/-kaarten/-bagger.)

Wuhhhh????

Driewerf wuuhhhhhh???? Er zit een retourenvelop bij. Postzegel NIET nodig.

Ja, nu weet ik het nog zekerder! Maar ik ben wel benieuwd hoeveel opzeggers zich nou per ommegaande tóch weer aanmelden door die spijtoptantenenvelop op de bus te doen.

.

2 reacties op “Heel zeker”

  1. bankgiroloterij

    mogen we deze netpublicatie als een reactivering opvatten? dank u, ook namens de goede doelen.
    Peter Poelman
    manager re-activerings traject

  2. @Geachte heer Poelman, redacties van de BankGiroloterij aan het RaDa uitsluitend per handgeschreven, ondertekende brief, op regenachtige dagen persoonlijk te bezorgen door uw managing-director Ellen Damsma gekleed in gedeactiveerd paars-groen geruit broekpak en kaplaarsjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *