Ga naar de inhoud

Uit de kleren

Wanneer komen er eindelijk naaktfoto’s in het RaDa?

Stapels verzoeken met die strekking heb ik sinds de oprichtingsdatum noest naar de door Bill Gates verschafte prullenmand gesleept. Ga maar zaniken bij één van de 400.000 andere weblogs, dacht ik tijdens die sisyfusarbeid.

Maar ik geef me gewonnen.

Vandaag wandelde ik met de dikgeklede huisdichteres door Bosbeek, toen wij daar iets door de berm zagen paraderen. Parmantig, schofthoogte dertig centimeter.

“Wat een schattig klein paardje!” riep ik uit tegen de twee meisjes die het vergezelden. “Wat is het?”

“Een Chinese naakthond!”

Ze stiefelden door, want ze beantwoorden die vraag waarschijnlijk tienmaal daags. Hoe dan ook, ik ben om. Hier is Mandy, RaDa’s eerste blote naaktmodel:

 

 

De foto heb ik geleend van http://www.naakthond.nl, waar je meer kunt vinden over die beestjes.  

5 reacties op “Uit de kleren”

  1. Het is net alsof ‘ie een gespikkelde stropdas om heeft. Zal toch niet gebodypaint zijn?!

  2. Ontzettend! Er is ook een poezenversie: de naaktkat. Een kop als ET met een gerimpeld vel in de kleur zalmroze. Ik dacht erover om er een te kopen om allergie te omzeilen, maar ze mogen niet in de zon, niet in de kou en ze moeten wekelijks in bad met geheime shampoo gewassen worden. Ik heb 1 keer een kat in bad gedaan en het gevecht dat daarop volgde heb ik verloren. Voor mij geen naakte dieren dus.

  3. Gelukkig hoeft Mandy niet met ‘n “geheime” shampoo gewassen te worden en mag ze (ook in de zomer) heerlijk van de zon genieten.
    Op dit moment speelt ze dagelijks tijden lang in de sneeuw, waar ze dan ook zichtbaar van geniet..
    De “gebodypainte” stropdas in op dit moment wat minder strak van kleur, maar zodra het zomerzonnetje er weer is, zal deze weer snel genoeg mooi op kleur zijn.
    Naakthond worden -net als wij mensen- in de winter fletser van kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *