Ga naar de inhoud

Poetryslam

Hier een zo neutraal mogelijke aankondiging door iemand die morgenavond uitzonderlijk uitzinnig staat te joelen en applaudiseren en stampvoeten om zijn allereigenste  o zo mensenschuwe huisdichteres de Publieksprijs te laten winnen:

FINALE Poetryslam in café CICERO, 30 september 20.00 uur.

Met Laura Demelza Bosma, Roop, Jur, Maaike Haneveld, Kees Godefrooij, Upperfloor, Simon Mulder, ACG Vianen, Hanneke van Eijken en Sylvia Hubers

.

4 reacties op “Poetryslam”

 1. John F. Broekhuis

  @ Sylvia:
  Je kan het! Je kan het!

  @ Marius:
  moeten we het joelen, applaudiseren en stampvoeten
  voordien nog even repeteren of zullen we in het diepe gaan?

 2. Als J.F.Broekhuis zelf ‘hup’ roept…wat kan er dan nog misgaan? Dus kwam mijn gezelschap vol verwachting, na een wat rumoerige seizoenstart van de Waag, naar Cicero. Ons wachtte bier- en rook stank in een lawaaierig café en we maakten rechtsomkeert. Twee keer in de herrie, terwijl je rust verwacht, was ons teveel. Maar nu de uitslag nog….

 3. @Cees: Ja, het begin van de Poetryslam overlapte met de finish van een Bockbierwandeltocht – een ongelukkig huwelijk.
  En de ‘slam’ was geen ‘slam’; de echte woordspuwers en rijmreutelaars ontbraken, op de uiteindelijke winnaar na. Dat was de Eindhovenaar ACG Vianen. Sylvia bleef haar eigen stijl trouw en verdiende daarmee een door de jury ter plekke uitgeloofde speciale prijs voor de beste poëzie, die onder meer bestond uit een tegoedbon voor 4 consumpties bij café van Egmond. Dus met haar motivatie zit het wel weer goed de komende tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *