Ga naar de inhoud

Geluk

Ik ken die mensen wel een béétje. Vaag uit de viavia verte. Ik heb André en zijn CD in april een eervolle vermelding gegeven in het RaDa; daar kwam toen een warme reactie op van Cees, met onder meer compli’s aan het adres van Joosje, de dochter van André’s goedlachse levensgezellin Cilia, die (die dochter dus – ook de betrekkelijk voornaamwoorden hebben het moeilijk met de relaties in samengestelde gezinnen) bij Suggesteron zo engelachtig a capella-de met haar vriendinnen.

Maar wie er verder nog aan André en Cilia kleefden en hingen wist ik niet tot de rubriek Lief en Leed vanochtend (1 okt.) in Grote Broer het HD. Want A&C zijn afgelopen vrijdag getrouwd, en André’s beide zoons en de drie kinderen van Cilia tekenden het trouwboekje. Maar waar ik naar toe wil, is de foto die erbij stond.

Hij doet me wat. Hij maakt me blij. Vaste bezoekers van dit weblog weten dat ze hier doorgaans veilig kunnen komen zonder hun kaplaarsjes, we staan niet dagelijks kniediep in de soppende emoties en sentimentele sentimenten. Maar toen ik die zeven gelukkige mensen samen in de krant zag staan, lachend zonder de rem erop, lachte ik TERUG.

Ik zeg het zoals het is, en hoop daarom dat Ade Johnson van United Photos niet moeilijk doet als ik hem hier stiekem even laat zien.

.

2 reacties op “Geluk”

  1. Joosje (2de van rechts) zong bij aanvang van de trouwseremonie met haar a-capala groep ‘We Are So Contemporaryxc2xb4 het bruidspaar ongelooflijk subtiel en prachtig toe. Wat een stemmen, wat een harmonie! We hebben stiekem wel een beetje gesopt toen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *