Ga naar de inhoud

Haarlem Cultuur Agenda 2008

Met blijdschap geven wij kennis:

Wie zijn exemplaar van de Haarlem Cultuur Agenda 2008 wil laten signeren, is op donderdag 1 november 20.00 uur welkom bij de feestelijke presentatie in boekhandel Athenaeum.

De huisdichteres brengt daar een keuze uit de twaalf gedichten in de HCA2008, violiste Suzanne Groot verzorgt de muzikale intermezzi en de Haarlemse politiek wordt vertegenwoordigd door VVD-wethouder Chris van Velzen.

Onder voorbehoud (hij verblijft voor onbepaalde tijd onder een sombrero in Mexico) zal de voorzitter van de PAVOHOVAHA het partijstandpunt ten aanzien van agenda’s toelichten. 

 

2 reacties op “Haarlem Cultuur Agenda 2008”

  1. Tenenkrommend lees ik dat onze cultuurwethouder weer persoonlijk aanwezig zal zijn (wat heb ik toch tegen die man?)en eveneens tenenkrommend dat GM er weer in/bij zit. Gaf hij bij de laatste Broodkast niet weer een sneer naar dichters die vreselijk hun best doen (amateurs)? Ik weet het zeker: dat deed hij. Nee, ik kom echt niet naar Athenaeum, temeer ik er niet zeker van ben dat redacteur van het RaDa mijn velbegeerde agenda zal signeren (want wie anders dan?), immers hij sombert …eh sombreert in Mexico. Als ik nou zeker wist dat hij kwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *