Ga naar de inhoud

Automutilatie

Een Volvo, een Opel, een Landrover, een Ford Transit, een Peugeot, nog een Peugeot, een Volkswagen (even kijken of niemand me ziet), een Toyota, een Volvo, een Renault, een Saab (even kijken of niemand me ziet), een Jeep, een Fiat, een Citroën, een Volkswagen (is de kust nog veilig?), een Subaru, drie MBW’s achter elkaar, een Daihatsu, een Mazda, een VW, een Opel, een Porsche, een Mercedes, een Daewoo (het gaat als een zonnetje zo!), een Alfa Ro…

“Zeg, vriendelijke vriend…”

 

 

(HD, zaterdag 27-10)

.

4 reacties op “Automutilatie”

  1. Een straat met een Zweed, een Duitser, een Engelsman, nog een Engelsman, een Fransman, en nog een Fransman.

    Ach,.. ging het maar net zo gemakkelijk met mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *