Ga naar de inhoud

Midzomernachtsdroom

Het spijt me, Haarlem is mij even ontgaan dit weekend – wel was ik voor het eerst en waarschijnlijk voor het laatst van mijn leven in Veenendaal, waar ik in De Lampegiet (mooi theater!) Midsummernightsdream van toneelgroep De Paardenkathedraal zag.

Een reprise, en wat voor een!

Dirk Tanghe vijlde alle scherpe kantjes van het stuk nog even bij (het is meer nachtmerrie dan droom) en er wordt met zoveel energie en overgave gespeeld dat je je als toeschouwer alleen maar gewonnen kunt geven. Vier uur lang danst, dwarrelt, wervelt, stoeit en rollebolt het door. De vondst om Puck als een tweeëenheid op te voeren is briljant.

Utrecht is al uitverkocht, voor de verdere speellijst zie hier.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *