Ga naar de inhoud

Ondergronds?

De gratis heroïneverstrekking lijkt van de baan en de omwonenden van het voormalig gerechtsgebouw in de Jansstraat kunnen hun acties staken. Voorlopig.

Op het forum van het HD tonen drie van de actiefste deelnemers zich in hun nopjes over het uitstel. Jan-Pen Cees (DCA), Pen-Cees Jan (ACD) en Cees-Jan Pen (CDA) huiveren bij het idee van een ‘wandeldriehoek’ (Magdalenaklooster, Gravinnesteeg en Jansstraat), waar verslaafden en andere maatschappelijke verschoppelingen de godganse dag het kostbare imago van de stad Haarlem lopen te schaden.

Geen heroïneverstrekking ‘in de directe binnenstad’, vinden Pen & Co daarom op het forum. Nou, daar zullen ze in de indirecte binnenstad blij mee zijn! Of anders in de directe en indirecte buitenwijken…

Er is maar één oplossing als we niet willen dat de junkies het straatbeeld vervuilen: we moeten ondergronds. Dat is tegenwoordig in Haarlem het antwoord op van alles en nog wat. En een tunnel onder de wandeldriehoek Magdalenaklooster, Gravinnesteeg en Jansstraat, daar moet toch wel een potje voor te vinden zijn?

.

2 reacties op “Ondergronds?”

  1. Ja natuurlijk, dat is de oplossing ! De provincie als geldschieter mits we de tunnel doortrekken naar Diemen. Onderweg een aantal haltes op strategische plekken, een haalbaarheidsstudie, een draagvlakonderzoek, een onafhankelijk bureau. En ik ken ook nog wel een tunnelmannetje die het geheel kan gaan boren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *