Ga naar de inhoud

Bureauhoppen

‘Het is mogelijk om de voortgang / status van lopende bouwaanvragen en vele andere soorten aanvragen via internet te volgen. De informatie is te volgen onder de link digitaal loket op de website www.haarlem.nl ‘, lees ik in de Stadskrant.

Erik Haverkorn heeft vast zijn TV al de deur uitgedaan”, zei de huisdichteres toen ik haar het heuglijke nieuws bracht.

Ik heb zelf nog geen inlogcode bij DigiD, maar jeukend nieuwsgierig ben ik wel! De voortgang van lopende aanvragen, poei! Misschien dat je via Google Maps kunt zien hoe je paperassen van bureau naar bureau hoppen… Of wordt de ambtenaar die met jouw toekomstige dakkapel bezig is 24/7 gefilmd met de webcam?

Weddenschappen afsluiten via een bookmaker over de datum waarop de vergunning wordt verleend, of draaf ik nu door als gemeentefuturoloog? Hoe dan ook, wie durfde daar te beweren dat het leven saai is?

P.S. De last-minute Sinterklaas / het Ziggyklazen / Zinderklaas / Speedsint met racerijmelarij (over de officiële naam bestaat nog geen overeenstemming) voldeed gisteren ruimschoots aan de hooggespannen verwachtingen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *