Ga naar de inhoud

Laatste Lichting

Deze brievenbus trof ik zondagmiddag zo aan op de hoek van de Zijlweg en de Spoorlaan. Geramd met de pallet?                            

 

 

 

 

 

Ja, zo’n weekend… Je moet er wat van maken. Of wat kapot in maken.

 

.


7 reacties op “Laatste Lichting”

 1. Maar dat kan beter! Let maar op: Er zijn van die dagen dat ik mijzelf niet meer ‘gewoon’ of zelfs ‘een beetje dom’ vind, nee, ik voel mij vandaag weer eens buitengewoon intelligent! Ik las nl. in de krant dat het monument ‘de Schreeuw’ beklad en beschadigd is plus nog enige auto’s in de buurt. Een echt “Zie je wel, heb ik het niet gezegd” geval! Camera’s, camera’s, camera’s! PvdA houdt eens op met dat gelul over privacy!

 2. en plotseling zei die brievenbus:
  ” nu doe ik het niet meer, ik heb er schoon genoeg van leg die brievem daar maar neer”

 3. Gruwelijk! Ik als fervent briefschrijfster vind het een schokkend beeld. Je zult net je brief gepost hebben…

 4. Hoek Zijlweg/Spoorlaan…. daar heb ik al mijn kerstkaarten ingestopt !!! Voor al diegenen die dit jaar geen kaart van me krijgen, hey, ziedaar waarom.

 5. Tweeling brievenbus

  De nieuwe blikvanger van TNT Post heeft een betrouwbare en klantvriendelijke uitstraling. De tweelingbrievenbus heeft 50% meer capaciteit en is inbraakbestendiger dan de oude brievenbus.

  Ook de communicatie is duidelijker geworden. Een elektronische display tussen de twee inwerpopeningen geeft aan wanneer de eerstvolgende lichting plaatsvindt.

  Direct daaronder is de klanteninformatie af te lezen. Het functionele ontwerp bestaat uit minder onderdelen en is voorbereid op technologische uitbreidingen.

 6. En Haarlems grootste openbare vuilnisbak voor het deponeren van Albert Heyn-plastic die het vreet- en zuipwerk verpakt van de schoolgaande jeugd alhier, strekt zich uit vanaf die geëxplodeerde brievenbus tot aan de Randweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *