Ga naar de inhoud

Uurtje

“Voor een uurtje lekker slapen, mag je me midden in de nacht wakker maken”, zei iemand laatst tegen me.

Kijk, dat vind ik nou een leuk grapje!

.

2 reacties op “Uurtje”

  1. Wim Kan zei het zo: “Daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken! ‘k vind niet prettig, maar je kunt me ervoor wakker maken” Het ging toen over het ‘thema’ in een klassiek stuk van Beethoven. Het is dus een historische grap.

  2. Om precies te zijn:
    Wim Kan – Souvenir Humoresque. In een promospot voor Radio 227 werd een onderdeel van Wim Kan’s Oudejaarsavond-conference gebruikt. Daar becommentarieerde de grootmeester van het Nederlandse cabaret de viool in Dvorák’s compositie “Souvenir Humoresque” als volgt: “Voor muziek kun je me altijd wakker maken … ik vind het niet prettig … maar je kunt me wakker maken. Hoor … viool … Viool is altijd zo gevoelig … Weet je wat ook gevoelig is … Twee violen.” In de promospot van Radio 227 werd dat laatste antwoord vanzelfsprekend vervangen door: “Swinging Radio 227.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *