Ga naar de inhoud

Ex-krot

Ineens stond hij daar mooi te zijn, na langdurige en ingrijpende plastische chirurgie.

 

Hij moet eerst nog beroet en beregend worden, zodat het glacékoekige er een beetje af gaat en dan ga ik me eens afvragen of ik het een vooruitgang vind vergeleken met de ruïne die die villa aan het Kenaupark jarenlang was.

(Ondertussen in het Verre, Verre Zuider Buitenspaarne…

Nou nee, het is Antarctica, laat ik er niet omheendraaien. Maar ik heb wel ademloos zitten kijken naar het samenspel van vijf orka’s die een zeehond op een ijsschots willen verschalken. Met een vreemde afloop. Niet geschikt voor de weekhartigen! Klik hier

5 reacties op “Ex-krot”

  1. @Henk: Ja, zó’n operatie was het! Het is de kleur van van die roze beschuitmuisjes!
    Vanochtend stond dezelfde villa trouwens groot in het HD. ‘Kenaupark verliest beruchte rotte kies’, schreef John Oomkes. Zou ik een telepathisch contact met hem hebben? En zo ja, kan je daar wat tegen doen?

  2. Ach, als binnen zit zie je het niet….

    Op de foto komt het nog niet eens zo ernstig over, zal het een slive gaan bekijken voor mijn finale oordeel. Smaken verschillen nou eenmaal.

    Persoonlijk vindt ik bijna alles beter dan wat het was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *