Ex-krot

Ineens stond hij daar mooi te zijn, na langdurige en ingrijpende plastische chirurgie.

 

Hij moet eerst nog beroet en beregend worden, zodat het glacékoekige er een beetje af gaat en dan ga ik me eens afvragen of ik het een vooruitgang vind vergeleken met de ruïne die die villa aan het Kenaupark jarenlang was.

(Ondertussen in het Verre, Verre Zuider Buitenspaarne…

Nou nee, het is Antarctica, laat ik er niet omheendraaien. Maar ik heb wel ademloos zitten kijken naar het samenspel van vijf orka’s die een zeehond op een ijsschots willen verschalken. Met een vreemde afloop. Niet geschikt voor de weekhartigen! Klik hier

5 gedachten over “Ex-krot

 • 29/12/2007 om 18:13
  Permalink

  ‘t is een meisje geworden.

 • 29/12/2007 om 23:59
  Permalink

  @Henk: Ja, zó’n operatie was het! Het is de kleur van van die roze beschuitmuisjes!
  Vanochtend stond dezelfde villa trouwens groot in het HD. ‘Kenaupark verliest beruchte rotte kies’, schreef John Oomkes. Zou ik een telepathisch contact met hem hebben? En zo ja, kan je daar wat tegen doen?

 • 30/12/2007 om 00:15
  Permalink

  @Marius: In dit specifieke geval zou ik zeggen, verhuizen.

 • 31/12/2007 om 14:29
  Permalink

  Ach, als binnen zit zie je het niet….

  Op de foto komt het nog niet eens zo ernstig over, zal het een slive gaan bekijken voor mijn finale oordeel. Smaken verschillen nou eenmaal.

  Persoonlijk vindt ik bijna alles beter dan wat het was.

 • 04/01/2008 om 22:36
  Permalink

  Best mooi. Had van mij ook wel wit mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *