Ga naar de inhoud

Appeltje preitje?

De postmortale erectie van de gehangene, of nagels en baarden die doorgroeien na de dood van het baasje – die verschijnselen kan ik nog wel enigszins plaatsen. Maar hoe zit het met dit telescopisch geval?

 

Een ontgroende / onthoofde preistronk, teruggelegd in de koelkast, blijkt na een paar dagen altijd een uitstulpsel ontwikkeld te hebben. Alleen uit het binnenste deel, niet over het hele snijoppervlak. Alsof hij met zijn laatste krachten zijn middelvinger naar je wil opsteken.

.

1 reactie op “Appeltje preitje?”

  1. Het leven is weerbastiger dan je denkt, beste redacteur. In China kwam een kip, na 2 dagen, levend uit de diepvries. En ikzelf (hier bedoel ik mijn longen) overleef al jaren intensief kroegbezoek waar de giftige rook meestal te snijden is. Maar het HD voorspelde, vandaag op de voorpagina, daar een noodlottig einde aan. Komt 1 juli voor mij nog op tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *