Ga naar de inhoud

Neuslengte verschil

Geïmproviseerde, extra, extra reservevragen moesten gisteravond laat de beslissing brengen bij de barrage tussen de beste teams van de Tweede Haarlemse Kennisquiz, die alles had wat Haarlemse Kennisquizzen zo mooi kan maken.

Uiteindelijk, bij een 10-10 stand (na een zinderende, chaotische finale, met moeilijke jurybeslissingen – Westerhoutstraat of Westerhoutpark?) moesten wij, de Winnaars van Vorig Jaar (met kunstenares Jolanda Prinsen in plaats van de huisdichteres), het hoofd buigen voor de trotse Winnaars van Dit Jaar, het dreamteam van Grote Broer het Haarlems Dagblad.

Gefeliciteerd, Renee de Borst (formidabel!), Arnout Heemskerk en Richard Stekelenburg!

 

 

5 reacties op “Neuslengte verschil”

  1. Beste Marius,
    Jammer dat jullie deze keer niet hebben gewonnen. Helaas heb ik het afgelopen vrijdag niet kunnen zien en ook niet kunnen horen via de radio. Ik vraag mij af of de vragen nog ergens zijn in te zien.
    Groeten, Kees (en Eva)

  2. @Eva en Kees: Ik geloof niet dat ze ergens op het ‘net staan, maar de deelnemers hebben ze na afloop wel toegestuurd gekregen. Zal ik ze mailen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *