Neuslengte verschil

Geïmproviseerde, extra, extra reservevragen moesten gisteravond laat de beslissing brengen bij de barrage tussen de beste teams van de Tweede Haarlemse Kennisquiz, die alles had wat Haarlemse Kennisquizzen zo mooi kan maken.

Uiteindelijk, bij een 10-10 stand (na een zinderende, chaotische finale, met moeilijke jurybeslissingen – Westerhoutstraat of Westerhoutpark?) moesten wij, de Winnaars van Vorig Jaar (met kunstenares Jolanda Prinsen in plaats van de huisdichteres), het hoofd buigen voor de trotse Winnaars van Dit Jaar, het dreamteam van Grote Broer het Haarlems Dagblad.

Gefeliciteerd, Renee de Borst (formidabel!), Arnout Heemskerk en Richard Stekelenburg!

 

 

5 gedachten over “Neuslengte verschil

 • 27/01/2008 om 17:09
  Permalink

  Beste Marius,
  Jammer dat jullie deze keer niet hebben gewonnen. Helaas heb ik het afgelopen vrijdag niet kunnen zien en ook niet kunnen horen via de radio. Ik vraag mij af of de vragen nog ergens zijn in te zien.
  Groeten, Kees (en Eva)

 • 27/01/2008 om 21:05
  Permalink

  @Eva en Kees: Ik geloof niet dat ze ergens op het ‘net staan, maar de deelnemers hebben ze na afloop wel toegestuurd gekregen. Zal ik ze mailen?

 • 27/01/2008 om 22:37
  Permalink

  Dank voor het antwoord, Marius. Ik ben benieuwd of ik er wat van terecht breng. Mail het maar naar keesvankessel@freeler.nl
  Alvast bedankt. Groet van Kees (en Eva)

 • 28/01/2008 om 11:55
  Permalink

  Wij van de organisatie waren zeer tevreden met het zindergehalte van de Kwis. De vragen en antwoorden zijn zeer binnenkort op http://www.debroodkast.nl te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *