Ga naar de inhoud

Reïncarnatie?

Snak jij er weleens naar om je eigen oordeel en verlangen volkomen ondergeschikt te maken aan een groter geheel, je persoonlijk geluk op te offeren voor een collectief doel, je individuele welzijn in de waagschaal te stellen ter meerdere eer en glorie van een door allen verafgode leider – wacht, ik geef een voorbeeld, om het concreter te maken: er dreigt een vernietigende overstroming en je worstelt en strijdt zij aan zij samen met duizenden even nietige en onbeduidende lotgenoten; iedereen slaat de handen ineen, lijf en leden riskerend om (ondanks draaikolken en vraatzuchtige roofvissen) het leven te redden van de koningin… Lijkt het je wat? Dan is dit echt een filmpje voor jou!

.

1 reactie op “Reïncarnatie?”

  1. Het leek mij wel wat maar na het zien van het filmpje besloot ik republikein te worden. Of koningin…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *