Ga naar de inhoud

Witte piste

Hebben we een unieke veelpleger in onze stad? Een principiële hater van witte Latex muurverf en het complete assortiment van Alabastine?

In dat geval zou het gaan om hetzelfde heerschap of vrouwschap dat eerder het Franklin Hoevenstunneltje (zichtbaar op de foto) witte zonder zelfs maar in de buurt te komen van een minimaal aanvaardbaar niveau van esthetische kwaliteit .

Het zijn zware tijden voor de denkende Haarlemse mens. Eén dag nadat we hier met gids Onwijsgeer massaal in onze eigen schedel kropen om aangeboren ideeën en atomaire concepten tegen het licht te houden, worden we ruw binnengesleurd inde schimmige ervaringswereld van een witverkwister aan de Kinderhuissingel.

Zoals altijd blijft de voltallige eenkoppige hoofdredactievan het RaDa hopen op een rationele verklaring voor dit geklieder. Dat zou nog iets geruststellends hebben: een zigzaggende zatlap, die per abuis een 3-literemmer verf aan zijn lippen zet in de veronderstelling dat het witbier is en na tien meter over zijn nek gaat… Zoiets…Maar ik geef deze theorie graag voor een betere.

.

5 reacties op “Witte piste”

  1. De Slingerschilder Slaat Toe!

    Het kunstwerk zag er gisteravond zo vers uit dat ik er maar omheen gelopen ben. Niet dat ik te beroerd ben om een wit voetje te halen zo nu en dan, maar je kan ook overdrijven 😉

  2. Ik moet deze speculaties helaas vervangen door feiten: er stond eergister precies op het hoekje met die zeer nauwe doorgang naar de erachterliggende garages en dat gebouw op de Kinderhuissingel (vroeger zat de kolenfirma Hoenderdos daar) geheel verlaten een zak gips van het merk Fix and Finish. Mijn voorspelling dat hier de kat wel heel erg op het spek werd gebonden is uitgekomen.

  3. Marius (red. RaDa)

    @ Carel: Ja, Fix and Finish, dat laat weinig aan de verbeelding over! (Al was Rip and Riot in dit geval een toepasselijker naam)

  4. Dat de latex zowel bij de gamma als karwei in de aanbieding was verklaard slechts de lengte van het spoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *