Ga naar de inhoud

Nieuwe Spiegelgracht

De werkzaamheden aan de Gedempte Oude Gracht verlopen voorspoedig.De herinrichters liggen zelfs voor op schema en de vraag is dan of je daar als autoloos burger blij om moet zijn.

Gisteren, net na een vertraagde maartse bui, viel me op hoe mooi alles daar in proportie is zonder blik langs de weg en iedere 45 seconden een jakkerende Zuidtangent. Toen ik mijn camera in de aanslag had om het beeld vast te leggen, fietste schaakmaatje Bas K. langs.

“Je kunt je zó voorstellen dat er weer water in staat,” zei hij met een knikje naar het glimmende straatoppervlak.


2 reacties op “Nieuwe Spiegelgracht”

  1. Dat wazige, zijn dat geplande cobraspen-verdiepingen? Verder best wel een mooie Breitneriaanse impressie!

  2. @Carel: Ik had een nieuw programma binnengehaald, Photomeister2 en tijdens het spelen/uitproberen bleek ik twee foto’s uit de serie over elkaar heen gemonteerd te hebben. En ik heb het maar zo gelaten; voor die extra verdieping had ik Luigi Prins dus niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *