Ga naar de inhoud

Botweg

Zoals de vingertjes thuis tikken, tikken ze nergens, alleen ging vanavond de column voor de Broodkast voor. De uitzending van 9 april is ineens héél dichtbij.

Bij gebrek aan knoestige alinea’s dan maar een foto. Gisteren trad de huisdichteres op met haar zingende zaag (zie hier) en na de voorstelling draag ik die zaag dan met de mij eigen ridderlijkheid. Meestal gaat dat goed en gedraag ik mij oppassend. Alleen gisteren in het Staten Bolwerk kende ik even een zwak moment…

 

7 reacties op “Botweg”

  1. De eerstvolgende boom met wie je een gesprek wil aangaan zal zich wel twee keer bedenken.

  2. Daar staat iemand die zichtbaar in z’n nopjes is dat er dankzij deze foto een carriere-switch definitief geblokkeerd wordt: Raadslid worden voor een partij als De Groenen of GroenLinks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *