Ga naar de inhoud

In de kraamkamer

Write Simulator SFX!!! Ik zit nog te shaken! Linkermuisknop ingedrukt houden, ja ja, het stond er zo makkelijk, maar daar tolde ik ineens door de werkkamer van A.F. Th. van der Heijden alsof ik met een sleepkabel achter een kaduke Soyoez hing!

Eerst knalde ik bijna tegen een dossierkast op en ontweek rakelings een staande lamp. In paniek zoefde ik angstig laag over ‘s mans tien bureaus, schampte het torenhoge manuscript van de veertiendelige romancyclus Homo Triplex en het was meer geluk dan wijsheid dat ik er na drie omwentelingen in slaagde een noodlanding te maken in een enorme plas ijdelheid…

Eigen schuld natuurlijk, moet ik maar wat minder onbesuisd zijn – ik neem de makers van de nieuwe site nrcboeken niets kwalijk. Volgende keer in de werkkamer van Mulisch zal ik behoedzamer moeten opereren.

Wie nieuwsgierig is naar een 360-graden panoramafoto van de burelen van het Raarlems Dagklad, moet ik helaas teleurstellen. Ik laat me niet meeslepen. 7 graden krijgen jullie van me en daarmee basta.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *