Ga naar de inhoud

Voor de forensmens

Ik ben een ochtendmens… (blaadjeuittrekken) … Ik ben een avondmens… (blaadjeuittrekken) …. Ik ben een ochtendmens… (blaadjeuittrekken) … Ik ben een avondmens… (blaadjeuittrekken) …. Ik ben een ochtendmens… (blaadjeuittrekken) … Ik ben een avondmens… (blaadjeuittrekken) …. Ik ben een ochtendmens… (blaadjeuittrekken) … Ik ben een avondmens… (blaadjeuittrekken) …. Ik ben…  

Wie kent dat niet, die verscheurende twijfel waarvan menig onschuldig madeliefje of margrietje het slachtoffer wordt?

De NS biedt nu uitkomst met de nieuwe site www.ochtendofavondmens.nu (†link)! Als abonnementhouder word je erop geattendeerd met een speciale brief. Eveneen kort vragenlijstje invullen (kan ‘s ochtends, kan ‘s avonds – kies het moment waarop jij het fitst bent, alleen tijdens de spits is het er erg druk) en er komt voorgoed een eind aan die martelende onzekerheid over je geaardheid.

In principe is de site bedoeld als zoethoudertje voor de forensen op het traject Haarlem Amsterdam die dagelijks grimmige lijf aan lijfgevechten voeren om een mensonwaardig plekje in een dubbeldekker, maar natuurlijk kunnen ook anderen er hun voordeel mee doen.

Onder de goede invullers verloten de Spoorwegen een eigen lege treincoupé een Auping bed. 24 uur per etmaal beslaapbaar (alleen tijdens de spits is er vaak geen ruimte).

.

2 reacties op “Voor de forensmens”

  1. Wacht nu al enkele uren in spanning op het verdict van de NS. Het zou best kunnen dat ik (= bejaarde thuiswerker met voordeelkaart + keuzedagen) het label ‘dagjesmens’ krijg opgeplakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *