Ga naar de inhoud

In je mand!

Een langstrekkende Man van God / Groot Helderziend Medium had een briefje op de kokosmat achtergelaten. Hij geneest de zieken en belooft ons bescherming , ‘attractie voor verkopers’ en succes in zaken, werk en spel.

Ook in de relationele sfeer maakt de MvG / het GHM zich verdienstelijk. ‘Teruggave van affectie door telefoon’ is een van zijn specialiteiten en hij ‘vergemakkelijkt het huwelijk’ – waarschijnlijk vooral voor zijn eigen cliënt,want aan een gelijkwaardige verhouding tussen de partners laat hij zich weinig gelegen liggen, gezien het vervolg van zijn wervingsboodschap: ‘Als uw man of vrouw verdwenen is, kan ik hem/haar laten terugkomen nog diezelfde week. Kom me bezoeken en diegene die u verliet zal terugkomen zoals een hond naar zijn baas.’

Geen leven zonder problemen en geen probleem zonder oplossing, staat er op het briefje.

Behalve dan voor voortvluchtige echtelieden, die (terwijl ze met hun nieuwe geliefde op een romantisch bospaadje lopen, arm in arm, kwispelstaartend van geluk) ineens onweerstaanbaar worden weggetrokken, als aan een onzichtbare riem.

Exwaarts!

.

1 reactie op “In je mand!”

  1. Onweerstaanbaar meegetrokken?…, onzichtbare riem? Volgens mij is het die gozer die van die valkuilen graaft op die romantiese boschpaadjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *