Elders

Vandaag en morgen heb ik besognes elders: mijn schaakclub HWP Haarlem heeft mij nodig voor de verslaggeving van het NOVA College Schaaktoernooi. Het gebouw staat aan de Zijlweg, er wordt pittig geschaakt en de sfeer is goed. Toeschouwers zijn zeer welkom (behalve in de ruimte waar ik zelf werk, daar ligt een hongerige pitbull op de drempel te wachten op argeloze kuiten).

Voor het enige schaakgedicht van de huisdichteres, klik hier

2 gedachten over “Elders

  • 28/06/2008 om 20:44
    Permalink

    Hoe erg is de zweetmeter inmiddels uitgeslagen? Ik vond het gisteren na luttele minuten al ondraaglijk.

  • 28/06/2008 om 21:21
    Permalink

    @iamzero: En dan ontbreken er nog enkele Oosteuropese (zweet)grootheden! ik kan me een oud-secondant van Karpov herinneren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *