Ga naar de inhoud

MARIVS

De mens verafschuwt willekeur en chaos. Hij leest theebladeren, kijkt koffiedik, en vindt steelpannetjes en schorpioenen aan het firmament.

Ook op lokaal niveau rusten de patroonzoekers niet. De Myslexiamania houdt aan! David Machs 3D-lettermozaiek (trouwe RaDa-lezers inmiddels welbekend) blijft verrassingen opleveren. Van Maarten Brock kreeg ik een foto van de rechterbil, met daarop mijn eigen voornaam in rood aangegeven! Er is een beetje goede wil voor nodig (de ‘u’ en de ‘v’ waren voor klassiek geschoolde beitelaars en steenbikkers verwisselbaar), maar niettemin…

Overigens bezocht Maarten de Bakenesserkerk beroepshalve. Hij werkte aan een tentoonstelling van het Noord-Hollands Archief met de titel Haarlem op de kaart gezet: zestig stadsplattegronden sinds 1539.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *