Ga naar de inhoud

In het nauw

 

Ik vermoed dat inmiddels iedere Haarlemmer die ooit een loopneus of een eksteroog heeft gehad zijn steun wel heeft betuigd (het gaat héél hard op die site), maar voor alle zekerheid:

www.vriendenvanpigge.nl

Bijgaande foto van de uitbreiding van Vroom en Dreesmann is afkomstig uit ‘Met Open Mond’, een door Lennaert Nijgh geschreven geschiedenis van het familiebedrijf, in 1999 uitgegeven ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan.

 

 


1 reactie op “In het nauw”

  1. Nou, even weer dwars dan: heel gauw weg met VDP! Ze hebben geodverdomme al 80 jaar V&D gedwarsboomd. V&D heeft destijds gezorgd voor het mooiste stukje nieuwbouw van de eeuw (samen met het glaspaleis in Heerlen), en die eigenheimer met zijn klotewinkeltje heeft dat altijd meer tot eigen baat gedwarsboomd. Goed dat ze nou eens oprotten! Weg met die onafhankelijke kruideniers. Parasieten & profiteurs van het Haarlemse nostalgia.

    Hun boenwas zal ik wel missen, du reste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *