Ga naar de inhoud

Hondekoppen

Van mijn belastingcenten! In mijn eigen gemeente! In Beijnes‘ eigen gemeente! Op tweehonderd meter van de plek waar de fabriek stond.

De spelling Beynes komt trouwens ook voor, zie ik op een site waar hij wel wordt geëerd. Liefhebbers van de Hondekop kunnen hier terecht.

Meer over spelfouten in Verpotloding

En verder geen tekst, want er komt weer een Broodkast aan en ik moet dringend aan de slag.

P.S. Ai, het heeft er angstig veel van weg dat ik er niet aan ontkom Grote Broer het HD voortaan dagelijks te… spellen. Misschien dat ik zelfs een abonnement moet nemen (voor als ik op vakantie ben). Journalist / collega-blogger Richard Stekelenburg heeft bovenstaand bord al eerder gefotografeerd (op 2 juli) en stuurde mij als bewijs onderstaand stukje.


Nou ja, dat zal me leren excuuslogjes te plaatsen.

 

 

 

1 reactie op “Hondekoppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *