Ga naar de inhoud

Kunststad 2008

Dinkelland pinkt een traantje weg,
Teylingen treurt in stilte,
Vlissingen likt beduusd zijn wonden,
Woudrichem is in de rouw.

Graft en De Rijp vallen elkaar snikkend in de armen,
Gilze troost Rijen,
Ootmarsum zou er liefst
een eind aan maken, maar weet nog niet hoe.

Binnenmaas houdt het niet droog,
Geertruidenberg cancelt carnaval,
In Eindhoven dooft het licht:

Haarlem Kunststad 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Goed, en dan nu maar eens naar de Kunstlijn.

 

.

8 reacties op “Kunststad 2008”

  1. Lopen er in Haarlem dan zoveel mensen met een kunstbeen over kunstgrasveldjes en trekt de Haarlemse kunstijsbaan veel mensen met een kunstgebit? 🙂

  2. In ieder geval heeft in deze mooie bloeiende kunsttijd, grote broer HD besloten, de kunstredactie voor gezien te houden.Ergo.Er ligt een taak voor ons allen, de mooie dingen onder de aandacht blijven houden.

  3. Weet ik niet.Wel op de Haarlem105 site op de tv.Ik denk niet dat ze dat op hun eigen HDkunstkatern zouden willen publiceren.Je kunt niet in eigen krant melden dat de kunstredactie wordt opgeheven vanwege bezuinigingen.Kan ik wel inkomen trouwens.

  4. @ Xiwel; Zouden ze het Kunstbaantje op de Oude Groenmarkt dit jaar vergeten? Ik begrijp dat Hennie Leeflang verDuists is, dus er is hoop, want van die belabberde kwaliteit kreeg ik een kunstkop. Ik heb mij wel vergaapt aan beelden van Hilde Groen (bloemendaals Raadhuis)en Peter bastiaanssen (Kunstuitleen). En de werken van Monaa v. Vlijmen! Mooi! Daarna het Ampzing in de, bij aanvang, volle Waag (ff doorlopen Marius!)…, hier werd Hennie Leeflang node gemist…althans…dat dacht ik zo.

  5. Nu we het toch over kunsten en verkiezingen hebben: Hebben jullie al gestemd op de Letterenloop als beste sport(en cultuur)evenement 2008? Kan nog tot 23 november. Wel doen hoor.

  6. Ja, ook bij deze nogmaals een oproep :
    ga stemmen op de letterenloop !!
    Als je het doet, (www.topsportkennemerland.nl/gala/stemmen). ,dan moet je echter ook je stem uitbrengen in alle andere categoriën. En dat kan voor meerliteratuurdansportliefhebbers een probleem opleveren… maar doe het toch maar wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *