Ga naar de inhoud

Giraf met col

 

                       Parasitisme, symbiose, commensalisme?

 

 En als we het dan toch over zichtbare en onzichtbare Haarlemse mensen / dingen hebben, deze groenste giraf van Nederland staat zeer zichtbaar aan de Dreef, en niet sinds gisteren, aan de klimop te zien. Mij viel hij pas vorige week voor het eerst op. (Met dank aan Gerko Vos voor de foto!)

3 reacties op “Giraf met col”

  1. Wat een leuke foto! Ik wist niet dat Giraffen ook een wintervacht kregen, maar dit lijkt me het overduidelijke bewijs van wel! En mocht-ie honger krijgen, dat is hij ook onder de pannen (letterlijk!).

  2. Wat een Tantaluskwelling, zoveel groen blaadjes en je kunt er niet bij omdat je van brons bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *