Ga naar de inhoud

Slikken, spuiten en lurken

 

De soek in Koendoez, een bazaar in Kandahar? Nee, ze zijn weer eens achter mijn rug om met een rage begonnen. De jeugd, natuurlijk hè, je weet hoe ze zijn.

Op zoek naar een feestelijke sigaar zonder het woord DODELIJK op de verpakking (dat viel lang niet mee, bij een bermbom heb je meer kans) betraden we het respectabele Havana House in de Kruisstraat en zagen daar deze uitstalling.

“Wie zijn die lurkers dan?” vroeg ik aan de verkoper. Een gat in de markt, vetelde hij. Vooral bij jongens tussen de 15 en 25 is de waterpijp en vogue. Het is maar dat jullie weten wat er in de wereld te koop is, beste Raarlemmers, voor het geval jullie nog een last-minute Kerstcadeau nodig hebben.

.

1 reactie op “Slikken, spuiten en lurken”

  1. Met zes waterpijpen keerde hij (20) van zijn Kruistocht in de Nabije Orient terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *