Ga naar de inhoud

Een goed begin…

Wat verwacht je van vuilniscontainers met de jaarwisseling? Dat ze in de hens worden gestoken. Door wie wordt de stoep schoongeveegd met Oudjaar? Door de ME. Wat zie je overal op het wegdek op Nieuwjaarsdag? Rode papierpulp en andere vuurwerkresten.

En wat trof ik aan naast de afgeladen container in mijn eigen straat toen ik al om 10 uur (baddoek onder de arm, op weg naar de traditionele Nieuwjaarsduik) met kwieke pas langsliep? toen ik vanmiddag enigszins brak langsschuifelde?

Properheid en Burgerzin wonen hier in de straat!

(Ik weet niet waar, want wij vierden oud en nieuw dit jaar zo bavocentristisch als het maar kan zonder tussen de kerkbanken te hoeven proosten.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *