Ga naar de inhoud

Muuremmer

 

Oeps…

Juist Ja!

Iemand die toevallig weet waar hij hangt (dat weet ik zelf ook) en mooier nog, die het verhaal erachter kent (dat ken ik niet)?

4 reacties op “Muuremmer”

  1. Ik heb weleens het verhaal gehoord dat na de restauratie van de woningen aan weerszijden van het doodlopende straatje dat haaks op de Saenredamstraat staat (en die vroeger huisvesting boden aan onderofficieren van de Ripperdakazerne) de gemeente beloofd had een kunstwerk op een van de gevels te plaatsen. Toen dit vanwege gebrek aan financiën niet doorging, besloten de bewoners een ludieke actie te houden. Een lege emmer werd ondersteboven op het blinde raam bevestigd.

  2. Marius (RaDa-reda)

    @ Maarten & Bies: De reda staat paf; het is inderdaad in de Saenredamstraat. Ik vraag me toch af hoeveel van de 150.000 H’lemers dat nou hadden geweten. Zoals ik zo vaak zeg, dáár zouden ze nou eens onderzoek naar moeten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *