Ga naar de inhoud

Groene Amsterdammer

We hadden nog een expat/uitstedig Amsterdammertje in de wacht staan. Een groentje, met dank aan Suzanne. Zijn metgezellen in de Kenaustraat zijn eveneens groen, maar onbekruist.

Ondanks de sloopwerkzaamheden van de Connexxionopstallen, dichtbij op het Stationsplein, houdt het zich fier staande, en dat is meer dan ik van mijzelf kan zeggen zo aan het eind van de week. Ik val om, op een lui bankstel, whiskey binnen handbereik en sluit de RaDa-reda wegens een energiestoring.

.

2 reacties op “Groene Amsterdammer”

  1. Ondanks het RaDa-reces gaat het expat-Amsterdammertjes spotten gewoon door. Bij mij althans. Op het dakterras van een woning in de Breestraat/hoek Tuchthuisstraat staat er een. Prachtig in de verf en (uiteraard) voorzien van de drie Andreaskruizen. Toen ik er gisteren een foto van wilde maken, bleek hij ineens een stevige groene regenjas aan te hebben. Dus nog even geduld (tot de lente?) voor een plaatje van dit gepamperde exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *