Ga naar de inhoud

Alarm

Google zij geprezen, ik kreeg het volgende Alert binnen:

Ton Hooijmaijers? Jaap Bond (een iets minder Gereputeerde Gedeputeerde)…?

SEED? The ‘seeds of discontent’? Zou het over die handtekeningenactie van de SP gaan? Gevolgd door een bewering dat alle aantijgingen tegen Hooijmaijers in de kapitalistische media op infame leugens berusten?  Met een aanbod aan de verguisde Landsbankier om desgewenst een Chinese provincie naar keuze te bestieren? Laten we eerst die link maar eens volgen. (Honderden RaDa-lezers klikken met kloppend hart, misschien wel voor het eerst van hun leven, naar het Verre Oosten: damn,†link

Mmwwhhh… Ik zie het al. Gewasveredeling, gewasbescherming, Seed Valley uit Enkhuizen, ik had het kunnen weten, daar was de Chinese ambassadeur op bezoek, Zhang Jun. Die wilde dat ook wel eens zien, een vallei in Enkhuizen. Nee, bij de provincie is het na alle commotie dus weer business as usual, getuige ook Hooijmaijers’ laatste logje:

De deelnemers aan de Alderstafel zijn uitgenodigd om te dineren met maar liefst 2 ministers, te weten mevrouw Cramer en de heer Eurlings. Dit als bedankje voor de inzet van allemaal. De locatie was paviljoen Withuis te Den Haag, een echt statig pand. Helaas moest ik op het laatste moment afzeggen, plat door griep. Ze zullen er vast ook zonder mij goed gedineerd hebben.

Dat laatste is voor ons Noord-Hollandse burgers een geruststellende gedachte.

.

2 reacties op “Alarm”

  1. Aan de kop te zien ( van rechts naar links) toch ook iets over een snelkookpan en een wasmachine met een vierkant raampje. Daarna (het tiende karakter van rechts) iets over stroomvoorziening (Chinezen kopen NuoN?) en daarna weer die wasmachine.
    Over Jaap Bond kunnen we kort zijn: illegaal vuurwerk niet betaald, want centjes in IJsland (waar men qua vuurwerk wat Groen Linkse principes huldigt).

  2. Vanavond de documentaire van ‘reporter’ over IceSave gezien. Ondanks het feit dat ‘we’ met 80 miljoen koploper zijn in de verliezersfinale geen een keer de naam van de Gereputeerde Gedeputeerde. 80 Miljoen, en dan nog je provincie niet op de kaart zetten, …..arme man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *