Ga naar de inhoud

Hart voor vrouwen

Heren, als jullie vandaag of morgen een gemaskerde, beeldschone, naakte jonge vrouw tegen het lijf lopen, maak dan voor de verandering eens géén misbruik van de situatie! Doe niet meteen wat jullie dierlijke instincten jullie ingeven! Vraag eerst (ja, het is een afgezaagd ouverture): “Gemaskerde naakte vrouw, ken ik je ergens van?”

Laat je niet afpoeieren als deze toenaderingspoging niet meteen succes heeft. Dring onverbiddelijk aan: “Gemaskerde naakte vrouw, ben jij soms een van de 8000 vermisten? Met een aangeboren hartafwijking? Persoonlijk vind ik een klein gebrek geen bezwaar, als dat ruimschoots wordt gecompenseerd door…

Nee, sorry… Wat ik zeggen wou, ik heb je meen ik op een poster gezien in de binnenstad en daar komt bij, mijn belangstelling voor vrouwenharten neemt soms haast patholo… nee, cardiologische vormen aan. Even voor de zekerheid: ben jij ouder dan twintig, mooi meisje? Ja? Laat je dan eerst even controleren, dan maken wij later een nieuwe afspraak.”

Zullen we dat zó doen, heren? Zolang de campagne loopt?

 

N.B. Bij naakte, gemaskerde vrouwen ouder dan veertig en jonger dan twintig kan iedereeen naar eigen bevinden handelen. Over kerels hebben we het helemaal niet, met of zonder hart, die zoeken het zelf maar uit. Of is een deel van de campagne mij ontgaan?

8 reacties op “Hart voor vrouwen”

  1. Als je meer van dit soort gebonden plaatjes wilt zien dan raad ik je aan te kijken en/of downloaden naar de schilderijen van Moesman.Die zijn meer in smaak.

  2. Zat zij maar in “mijn kast, mijn bumper, mijn wasmachine, mijn koelkast, mijn …”

  3. Marius, je vergist je, het gaat hier om een niet vermist exemplaar, getuige het forse litteken onder het borstbeen.

  4. Hebben jullie al op de site gekeken van 8000vermisten.nl? Wordt het allemaal “nog duidelijker” van. Geen idee of zij mij nou nodig hebben.
    En dan ben ik nog wel hartpatiënt ook!

    Enneh… @Cees: zat zij maar zo bij mij aan tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *