Ga naar de inhoud

Tijdrovers

De Bokbierfietstocht staat ter discussie nu bij de bevoegde instanties hier ter stede het ernstige vermoeden is gerezen dat het evenement gepaard gaat met een zekere drankinname onder een aantal verkeersdeelnemers.

In de archieven vond ik dienaangaande dit RaDa-stukje, uit oktober 2006. Nog steeds actueel en (als jullie het mij vragen) amusant.

Aan iets nieuws kwam ik helaas niet toe. De avond werd geheel geclaimd door de Belastingdienst (afd. Particulieren). En dat twee dagen nadat ze (hullie, duistere Europese krachten) me een uur slaap had afgetroggeld i.v.m. de zomertijd en nadat Staatssecretaris van Bijsterveldt aankondigde dat ze mijn vakanties met een week gaat bekorten. Als dat zo doorgaat… Vind je het gek dat een mens tijd tekort komt?

.

6 reacties op “Tijdrovers”

 1. Drankverhalen? Dat doet me denken aan de tijd, (15 jaar geleden?) dat er werd opgeroepen tot het boycotten van Franse producten, wijnen in het bijzonder. En dat was, meen ik, omdat Frankrijk maar bleef doorgaan met het houden van kernproeven. Enfin, her en der in Haarlem hingen toen de affiches voor de ramen: boycot Franse wijn. Ook in de Koningstraat. Maar daar had men er ook onder gezet: hier inleverpunt.

 2. ik heb leuke dingen gehoord over de “jopentocht” van gisteren.

  zelf op een terrasje gekeken naar alle voorbijkomende vlaggetje 🙂

  goed sfeertje hoor, jammer als dat verdwijnt.

 3. Jemig, het zou erg jammer zijn als de zeer terechte en allerte ZPV (zeer plaatselijke verordening)van Rolf/Koops over zou gaan in een APV omdat de zwalkende BokBierFietsers het de ‘oogje-dichtknijpende-dienders’ wel erg lastig maken. Ben benieuwd naar het alternatief!

 4. Jemig , lang niet gehoord, jemig dus, gozer, ze gaat je vakansi nie verkorte nie. Ze gaat je werkdruk verminderen: less is more weetjewel?

 5. Jemig , lang niet gehoord, jemig dus, gozer, ze gaat je vakansi nie verkorte nie. Ze gaat je werkdruk verminderen: less is more weetjewel?
  Net als bij de Bokbiertocht wordt gezocht naar een andere vorm van vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *