Ga naar de inhoud

Babypoll

Je bent zo’n ongeboren kindje en passeert met mama deze praktijk van vijf verloskundigen. Door wie zou je (uitsluitend afgaande op de naam) het liefst ter wereld worden geholpen?

De huisdichteres en ik (hoewel geen ongeboren kinderen) waren het snel eens. Waarbij de redacteur ter relativering aantekent dat zijn eigen tandarts De Wee heet en desondanks onberispelijk werkt; ik heb dus geen enkele reden over te stappen naar de belendende praktijk (die is van dhr. Strengholt).

.

1 reactie op “Babypoll”

  1. Leuk! Afgaande op de achternamen zeg ik:”geen van allen”. Dus moet het met de voornamen. Marije is te zakelijk en Carine te stipt. Liesbeth is de naam van mijn Lief dus die is buiten mededinging. Barbara is gewoon de mooiste meid, maar ja, willen we dat? Loes…die is gewoon no-nonsens, ter zake kundig en een warm mens: die neem ik!(de volgende keer dan…vraag je je ook wel eens af hoe vaak je nog moet?).
    Gisteren vroeg ik aan de vrouw van een neef:”wat is jouw naam ook weer? “Nelleke”, antwoorde zei. “Ach, natuurlijk, Nelleke, die naam past precies bij je!”, reageerde ik. Ze was zeer verbaast! Maar daar geloof ik in: dat een naam ook bij de persoon past (als het goed is dan,het is helaas niet altijd goed).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *