Ga naar de inhoud

Multikul

De Haarlemse multiculturele samenleving kraakt in zijn voegen nu PVV PVVD VVD-raadslid Denise Eikelenboom zich publiekelijk heeft gekant tegen het uitdelen van vijf miljoen vijfduizend oranje hoofddoekjes op Koninginnedag.

Het uitdelen van de oranje boerka’s hoofddoekjes – door de bedenkers bedoeld als ludieke, saamhorigheidbevorderende actie – druist volgens de VVD-politica in tegen het allerhoogste principe waar zij sinds haar verkiezing tot raadslid voor staat. De strikte scheiding tussen staat en monarchie en subsidie en religie (en met name dus ook de islammedaanse religie) wordt hier met ultralinkse voeten getreden!!!!!!!!


De oranje hoofddoekjes worden betaald met €3.000.000 €3000 die de initiatiefnemers wonnen met een door de gemeente H’lem beschikbaar gestelde prijs en zodra zij vier maanden nadat zij hier lucht van kreeg, stond Denise Eikelenboom (hoofddoekmaatjes XXXL, ze heeft een bos donkere krullen waar menig moslim(a) van gaat kwijlen) op haar achterste benen voor de camera’s moord en brand en jihad te roepen en stemmen te winnen bij het leven, denkt zij.


Jezus, Denise, kom donderdag nou gewoon gezellig naar die Botermarkt en geniet van het spektakel! De RaDa-reda wil het niet missen en biedt je een kopje koffie op het terras van De Roemer aan. Met uitzicht! Want wie gaan er aan de haal met die 5000 gratis hoofddoeken, dat wordt de vraag. Vallen ze in autoch- of allochtone handen? Wint Hollandse handelsgeest het van oosters bazaarinstinct? Worden de van ONZE en vooral Denise heur belastingcenten gekochte louka’s (nu al een collector’s item) drie kraampjes/kleedjes verderop voor grof geld doorverkocht door gewiekste handelaren?


Ondertussen hebben de ludieke integranten zo hun eigen problemen. De vrijwilligers die de doekjes uitdelen zijn tot nu toe vrijwel allemaal blank. Shit! Wit. Hier geboren zonder dubbel paspoort. En dat was niet de bedoeling. “Dat is wel jammer”, zegt (initiatiefnemer) Rogmans [in Grote Broer het HD]: “Want nu hebben we geen afspiegeling van de Nederlandse samenleving.”


Of misschien toch, het is maar net hoe je het wil zien.


Hoe dan ook, het gist hier van de multikul in de stad, dat is een ding dat zeker is. Het kan linksom of rechtsom alle kanten op. Misschien eindigt het met een compromis waarin alle partijen zich kunnen vinden; dat er morgen in Turkse en/of Nederlandse naaiateliers kei- en keihard wordt gewerkt om 5000 hoofddoekjes te veranderen in evenzoveel oranje mondkapjes tegen de Mexicaanse zwijnengriep die oprukt en oprukt met een energie een betere zaak waardig.

.

2 reacties op “Multikul”

 1. Kul? Harde werkelijkheid! Elke zaterdag gaan we uit met mijn moeder (88); Pier van Scheveningen, Tulpenpanorama, reisje langs het Gein (Gein,Gein), Vecht, Pannekoeken in het A’damse Bos, je kent het wel. Lunchje hier en lunchje daar. Maar moeders permanent is gewent aan haar hoofddoekje. En dat is niet zonder risico tegenwoordig! Held-op-sokken als ik ben loopt er dan maar luid “Tulpen uit Amsterdam” neuriend naast. Maar ook dat is niet geheel risicoloos; laatst stonden mijn moeder en ik (neuriend) op een hoek te wachten op de auto die mijn Lief aan het halen was. Menig muntje werd aan mijn voeten gegooid door het winkelend publiek die ons kennelijk als Roemeense bedelmuzikanten aanzagen. Oké, het parkeergeld was terugverdient maar leg het maar eens uit aan een lichtdementerende moeder van 88!

 2. PARAPSYCHOLOGISCHE VISIE OP DE MULTICUL

  Massa-immigratie heeft een paranormale en occulte component. Wat zijn de spirituele groei-mogelijkheden van islam-immigranten? Hoe sterk is de gedachtekracht en aura van Nederland? Wie incarneren bij de islam? Welke categorieën geesten pushen de ontwikkelingen? Wereldwijd groeit de islam, in Nederland door immigratie en door een geboortegolf. Daarbij worden zielen aangetrokken om te incarneren. Iemand die bij bepaalde ouders terechtkomt zit op dezelfde golflengte. Daar is het punt om verder te groeien. Het gaat daarbij met name om zielen die ook in eerdere levens al moslim zijn geweest. Die worden daar wetmatig naar aangetrokken, omdat aan gene zijde blijkt dat ze nog niet zover zijn ontwikkeld dat ze de islamitische omgeving achter zich kunnen laten. En of ze nou in Nederland bij een mohammedaan incarneren of in Arabië, als het maar een plek is waar ze hun actuele levensthema kunnen doen.
  Dat betekent dat moslimkinderen tengevolge van hun vorige levens (karma) in sterke mate met dezelfde mentaliteit worden geboren als hun ouders. Moslimbaby’s zijn namelijk niet blanco. Hoe meer moslims, des te meer moslimkinderen; zo groeit de islam in Nederland door.
  Ligt hun geloof ook in hun genen vast? Neen…

  Lees verder bij gastschrijver Gijsbert den Uyl, paragnost, op:
  http://multikul.wave.prohosting.com/paranormaal.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *