Versperring

Solide hekwerk tussen de plek waar de Connexxion-bussen je afzetten en de hoofdingang van station Haarlem NS – hemelsbreed een afstand van vijf meter.

De reiziger die snel een trein moet halen, kan kiezen tussen een sprint van zestig meter en een schotse sprong over de barriĆØre (de Fosbury flop komt op deze ondergrond nauwelijks in aanmerking).

Er is ongetwijfeld over ‘nagedacht’, maar niet door mensen die daar goed in zijn.

.

5 gedachten over “Versperring

 • 10/05/2009 om 10:42
  Permalink

  Inderdaad van de gekke.Ik ga er een muggenzift van maken voor het volgende Haarlems Kwartier.Doe je mee?

 • 10/05/2009 om 10:52
  Permalink

  Voor mij is dat hek nxc3xa8t op konthoogte en als het niet geregend heeft kan ik erop zittend er snel overheen draaien. Als u voel wat ik bedoel…..

 • 10/05/2009 om 19:39
  Permalink

  Voor de haastige forens irritant, maar voor een uit de bus stappende ouder met in de ene hand een koffer, in de andere een hondenriem en in gezelschap van een jeugdige ADHD-er zonder veel verkeersinzicht een uitkomst. Scheelt heel wat piepende remmen en gevloek!

 • 10/05/2009 om 22:32
  Permalink

  Als het om de veiligheid van de overstekende voetgangers gaat zou een zebrapad toch handiger en goedkoper zijn? Over het hek klimmen kan ik ook, net. Maar het voelt niet lekker, in het openbaar zo’n jeugdig capriooltje maken.

 • 11/05/2009 om 11:50
  Permalink

  Ach snukker zo’n ijzeren gordijntje. šŸ™‚

  Als ik in Haarlem met de trein naar huis ga, dan steek ik daar immer schuin over. Het is er wat overzichtelijker dan in de bocht en de hoeveelheid verkeer is er lager. Zal dus wel over dat ding stappen. (Heb toch geen koffers bij me.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *