Ga naar de inhoud

Bladmuziek

Op goed geluk: ik kreeg een verzoek van een damesbiljartvereniging of ik ze aan de bladmuziek van Café Biljart van Toon Hermans kon helpen. En dat had ik te danken aan een korzelig stukje dat ik ooitooitooit voor het HWP-clubblad schreef. Hiep, hiep heette het, over de krasse bejaarde biljarters in de Haarlemse Sociëteit, die ons, nimmerjarige norse schakers wekelijks uit ons steriele gepeins doen opschrikken door een jubelzang aan te heffen.

Ik wilde bij wijze van represaille Café Biljart vertolken, maar ja, hoe gaan die dingen…

Dat stukje slingerde nog op het grote boze wereldwijde web en heeft nu de aandacht getrokken van de dames van een damesbiljartvereniging in een afgelegen deel van het land. Die hoopten met grote hope dat ik die bladmuziek zo uit mijn binnenzak zou toveren. Helaas. Maar ik heb ze wel toegezegd via deze sympathieke RaDa-weg een poging te wagen.

Iemand een idee hoe je daar aan zou kunnen komen? (Weer eens wat anders dan underground!)

.

3 reacties op “Bladmuziek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *