Grote webgoden

Grote webgoden…! Het RaDa is kennelijk door iemand (dat moet NN geweest zijn) voorgedragen bij de Dutch Bloggies en heeft een eerste schifting overleefd. Zeer vereerd, unlike some!

Het moment om lezers te paaien en naar de populariteitsprijs te dingen was gelukkig al gepasseerd toen de voltallige eenpersoons redactie de nominatie ontdekte. In die twijfelachtige categorie zijn nog twintig gegadigden over.

Een categorie ‘Weblog met de smalste horizon’ bestaat niet, dat is nou pech hebben, en ‘kopfoto met de meeste gebakjes’ evenmin. Nou ja, we wachten quasi-bescheiden af en als jullie er niks meer van horen, heeft de jury ernstig gefaald in zijn taak – laten we het daarop houden.

 Trouwens, die longlist is nog best wel lang…

7 gedachten over “Grote webgoden

 • 22/10/2009 om 01:49
  Permalink

  Oef, jij ook genomineerd, maar dat lijkt half bloggend NL wel. Net als zero trouwens en dus 2 Witte Paarden verwikkeld in een zware strijd. Waar is de Dwarse Man? Jullie zullen het wel afleggen tegen volkomenkut.nl. Bjna hetzelfde genre ook.

 • 22/10/2009 om 01:51
  Permalink

  Ben ik nou blind of zie ik het niet? Bij de laatste 20 ontbreekt de voltallige Raarlems Dagklad-redactie. Dat we er hier niks meer over horen bewijst dat de jury al beslist heeft over RD. Foute types, die juryleden.

 • 22/10/2009 om 08:32
  Permalink

  @Paulus: De Dwarse Man is nog maar een paar maanden bezig, geef het establishment even de kans om te wennen…
  Als De Dwarse Man trouwens niet zo verdomd eigenwijs zou zijn, zou hij allang allerlei literaire prijzen hebben gekregen. Talent genoeg, maar guttegut, altijd dat dwarsige.

 • 22/10/2009 om 13:56
  Permalink

  Van Harte … denk ik? Het is een vorm van waardering, die ik helaas uiterst laag inschat. Zowel het logo als de naam van die club vind ik lelijk en fantasieloos. Daarbij komt dat de lijst al jaren volzit met webkranten (weblog gemaakt door meer personen, zodat het persoonlijke verwaterd) en nog erger alleen ICT en/of marketing als onderwerp hebben. Dat is net zo erg als een krant die maar over nieuwe types drukpersen blijft meutelen.

  Nee, dan kan je maar beter op mijn linkenlijst staan. Daar hecht ik meer waarde aan. 🙂

 • 23/10/2009 om 00:20
  Permalink

  @Bies: die 20 zijn de 20 waar het publiek nog op kan stemmen(Populairste Blog); er zijn nog andere, door de jury toe te kennen prijzen.
  @Xiwel: ‘meutelen’, wat een schattig woordje! Ik hoorde vandaag ook iemand zeggen: “Dat zal mij een knobbelworst wezen…”

 • 25/10/2009 om 10:58
  Permalink

  Ik ben toch wel benieuwd op wie de immer onpartijdige voorzitter dan (vergeefs) gestemd heeft…

 • 25/10/2009 om 11:17
  Permalink

  @zero: de immer onpartijdige heeft 2 stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *