Ga naar de inhoud

Fietsdek

Misschien dat ze in de negentiende eeuw strengere winters hadden dan wij, met meer ijs en sneeuw, maar wij hebben de fiets. Speciaal vormgegeven, lijkt het haast,  om pittoresk te zijn onder een wit dekje. Daar zou Dickens zeker warm voor zijn gelopen.

 

2 reacties op “Fietsdek”

  1. Leuk! Sneeuw in Haarlem. Onze TV werkt niet dus van die sneeuw wisten we nog niet. Maar we hebben de webcam van Haarlem-Grote Markt ontdekt en gezien dat het zonnig is nu. Vanmiddag kijken we weer en hopen dat de kerstboom in het licht te zien want het is dan bij jullie avond.
    -3 was het vannacht in Haarlem, ik wacht met spanning op RaDa’s schaatsfoto’s! Sneeuw en natuurijs, mijn 2 grote liefdes.

  2. @Cees: Dat gaan wij voor je regelen! En ik zal binnenkort een linkje maken naar je weblog, voor lezers die last hebben van wintervoeten of die van leguanen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *