Ga naar de inhoud

Waardetransport

Een waardetransport midden op de Grote Markt! 30 miljoen euro aan contanten. En dat zetten  ze er nota bene met grote, verlichte letters op! De deur staat zorgeloos op een kier, geen gewapende bewaker in zicht!

Een statement, anders kan ik het niet uitleggen: het zit wel snor met de veiligheid hier in de regio Kennemerland. Criminelen gebruiken Haarlem alleen als slaapstad.

 Alleen die foto van Katja Schuurman op de achterklep vond ik wel wat veel van het goede.

 

5 reacties op “Waardetransport”

  1. Mochten er beleidsambtenaren hebben zitten slapen, dan zijn ze flink wakkergeschud. ‘Dit willen we toch niet op de Grote Markt’ besloot onze burgervader toen we tegen tweeën op de Markt stonden en begon direct te bellen. Wedden dat dat ding morgen weg is?

  2. Wat een ordinaire vertoning..echt ongelooflijk..ik kan het niet geloven, ik wil het niet geloven, het is ongelooflijk. In de Barteljorisstraat werd ik op agressieve manier door een veel te assertief meisje aangesproken.”Een tientje maar, word je lid? Ah joh! Wat kan jou het schelen! Ik zou het gewoon doen!” Nu vond ik dat meisje wel erg aandoenlijk, maar die truck….

  3. Nou Marius, ik denk het niet. Vorig jaar stond hij er ook al voor Nieuwjaar. Ik heb de foto die ik maakte nog gebruikt voor de wensen van 2009. Volgens mij is er niemand in Haarlem wijzer van geworden. Misschien wel de burgemeester of een projectje van de gemeente?

  4. We hebben het allemaal mis gehad. Die vrachtwagen staat er om ons eens goed duidelijk te maken wat het bedrag ook alweer was dat de gemeente komend jaar moet bezuinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *