Ga naar de inhoud

Papier hier

De SP als lerende organisatie: nadat JIJ SP (pontificaal midden op het bord aan het Bolwerk) grif was weggeratst door politieke tegenstanders of zinloze ratsers, zoekt de partij het nu hogerop, zij aan zij met Groen Links.

De vorige poster hadden de socialisten tot hun schande met doorzichtige tape bevestigd, dit exemplaar is vakkundig geplakt met stijfsel, zoals het een ordentelijke linkse partij betaamt. De nieuwe tekst is daarentegen geen verbetering. IK SP prikkelt de verbeelding net zo vergeefs als JIJ SP, en wekt evenveel tomaat-rode ergernis.

Tweedimensionale politiek in Haarlem, je hebt er warempel bijna een dagtaak aan. Als de ontwikkelingen aan het Bolwerk elkaar in dit tempo blijven opvolgen, overweegt het RaDa een webcam te plaatsen!

1 reactie op “Papier hier”

  1. Terwijl de SP toch meer dan briljante PR- en marketingmensen inhuurt. Zij prijzen zich gelukkig met de steun van Thonik!, het bureau dat ook de Schouwburg aan zijn huisstijl helpt; en dat doen ze verdomde mooi! Maar de SP Haarlem is natuurlijk wat minder bedeeld, en moet het doen met … plakkers van affiches. Jij, ik, wij, hunnie zal je bedoelen!

    Het is de schuld van hunnie, kies mij, kies ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *