Ga naar de inhoud

Trots op TON

 STAB BETROKI CHRISTENU

Van zondagsrust geen sprake bij het intensiefst bestudeerde plakbord voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart!

De lijmploeg van Frank Visser en Teus Vreugdenhil had zelf na enige gewetensnood over de DIKKE BOETE van Van Velzen en co. heengeplakt (wat ik als neutraal waarnemer kan billijken, de VVD had immers ook SLANK STADHUIS nog, rechtsboven op het bord), maar hoe lang, zou ik graag weten, hebben de christelijken eer gehad van hun zendingswerk?

Baf!!!!!!!!, Rita’s Trots doet mee in Haarlem en timmert / plakt aan de weg, zonder complexen! Wíe is hier stabiel en betrokken? Optisch heeft TON de grootste poster, doordat het blazoen een beetje bol lijkt te staan, bol als… / bol van… / bol tot…

Zijn er trouwens wettelijke maximumafmetingen voor de affiches? Stel dat de behangers van Forza Haarlem! morgen een lap papier van 3×2 meter aanbrengen?

Opvallende afwezige op het bord: Sjaak Vrugt en zijn vijftig volgelingen!

P.S. Lees ook de vier eerdere delen in deze RaDa-serie

1 reactie op “Trots op TON”

  1. In Maastricht gaat het er wat ordelijker aan toe zag ik anderhalve week geleden. Daar staan overal in de stad verkiezingsborden met 15 genummerde vlakken. In tegenstelling tot Haarlem kan je op hun gemeentelijke website ook de spelregels voor de borden lezen. Zie: http://www.maastricht.nl/web/Home/M_e_d_i_a_i_t_e_m-tonenop/Aanplakborden-voor-politieke-partijen.htm . Wat ik erg aandoenlijk vind is het laatste voorschrift: “Plakken in de vakken 13, 14 en 15 is niet toegestaan bij deelname door 12 partijen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *