Ga naar de inhoud

Toch 3D66

Who’s Afraid Of Green, Black and White? Ik dacht gisterochtend dat een ontsnapte oranjegezinde psychopaat de net aangebrachte poster van D66 had aangevallen met nagels, tanden, tondeuse en een dunschillertje! Buiten zinnen geraakt omdat Reeskamp & co. het gore lef hadden gehad over Forza! heen te plakken.

 

Maar andermaal blijkt dat het nog lang niet meevalt je te beperken tot een tweedimensionale kijk op de Haarlemse verkiezingsstrijd. ‘s Avonds keek ik nauwkeuriger en zie! D66 blijkt behalve plakkers ook gravers in de gelederen te hebben: posterarcheologen, die onder het plastic Forza deklaagje de resten van hun eigen cultuur / affiche hadden blootgelegd.

Aan de andere kant van het intensiefst bestudeerde aanplakbord van Nederland registreren we de rentree van het CDA. Echter niet ten koste van de politieke rivalen. De kooivechters en kickboxers gaan voor de bijl (al hangen daaronder, nu we het toch over archeologie hebben, natuurlijk nog Forza, TON, ChristenUnie en CDA’s eigen eerste poster).

3 reacties op “Toch 3D66”

  1. Marius, houd je er rekening mee dat jij zelf de oorzaak zou kunnen zijn van deze schutting-oorlog? Louter door erover te berichten, moedig je al deze publicitaire terreurdaden aan, sterker: veroorzaak je ze.
    Net als in de psychologie, net als in de kwantum-fysica, beïnvloedt ook hier de observator de bestudeerde processen. Wat een dilemma: wij als observators KUNNEN niet neutraal zijn! Door een blog-bericht in het Raarlems Dagklad heb je zelf de TON-posters besteld. Dat was geen toeval, het was werkelijkheid!
    Gebruik je macht verstandig, Marius, in de komende weken. Zadel ons niet op met het politieke gajes en de bestuurders van de Duisternis. Bescherm ons!!!

  2. Het Nederlands is verankert in de grondwet. Ik had hoop dat het RaDa daar over zou berichten vanweg de taalinterresse op dit log. Zelfs het Fries wordt erin meegenomen. (Nu heb ik al sinds mijn jongste schooljeugd niets met Nederlands. Buiten de deur Engels en binnen spreek je wat je wilt, is mijn mening, europees gezien dan. Maar mijn vraag (en belang hierin) Marius is; waarom dan de Nederlandse Antillen schofferen? Als de folklore van het Fries wel opgenomen wordt waarom dan niet het Papiaments? Dat kan, en wil ik hier niet uitleggen. En er is van regeringswege hier wel degelijk aandacht voor gevraagd in Den Haag. Op Bonaire is het Papiaments een officiele taal en hier op Curaxc3xa7ao kun je echt het parlement niet in zonder deze taal te kennen tenzij je duimendraaien wil. Heb jij hierover klaarheid? Veel mensen hier begrijpen daar niets van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *